生活再忙 都唔會健康透支!

港媽要照顧屋企 最怕又攰又病

各位媽媽要照顧家庭,日日忙忙碌碌,好容易捱到殘晒,易攰又易病。最擔心自己身體太攰,無辦法照顧好小朋友。想身體健康,就要選擇適合自己的保養方法,就算再忙,都能夠保持健康身體和活力。每日食兩粒「五色靈芝」,可以幫自己注入滿滿能量,keep住精神又健康!

 

每日兩粒五色靈芝 好似幫細胞做帶氧運動

「五色靈芝」由100%純野生五類六種靈芝精製而成,且好處多多,更是現代女性恩物,一項大學臨床研究亦顯示,服食「五色靈芝」90分鐘後,體內抗氧化能力值即時大幅提升*。另外,「五色靈芝」亦有助紓緩食物過敏、鼻敏及咳喘等症狀,效果理想。媽媽日常瑣碎事多多,能夠做運動的時間少之又少,每日兩粒「五色靈芝」就可以幫她們「做運動」,增強紅血球帶氧量及抗病力,保持身體健康。

 

年輕媽媽Cherie大讚五色靈芝幫她時刻精神奕奕:「為人父母,同時都係為人子女,希望可以keep住身體健康,繼續照顧好屋企人。食咗『五色靈芝』之後,個人病少咗,而且過敏症狀都紓緩咗好多,瞓得好咗,有足夠精神照顧對仔女。」

 

查詢:2901 6000

沒有留言

留言

你的電郵地址不會被發佈。